Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fortress: Sniper’s Eye

Fortress 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 6.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165867224

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jut­tu jat­kuu, mut­ta on­ko tässä jut­tua lain­kaan jat­ket­ta­vak­si?

Jut­tu jat­kuu, mut­ta on­ko tässä jut­tua lain­kaan jat­ket­ta­vak­si? Bru­ce Wil­lis on rik­ka­na ro­kas­sa kun pa­ra­sii­tit jat­ka­vat hyökkäystään elä­keläis­pa­ra­tii­sin kimp­puun. Vii­mei­set­kin ai­vo­so­lut re­pivät ak­so­nin­sa ir­ti it­se­puo­lus­tuk­se­na tämän al­ku­teks­tien rul­la­tes­sa, jo­ten ta­ri­naa ei oi­keas­taan voi spoi­la­ta.
K­rii­ti­koil­ta murs­ka­tuo­mion saa­nut elo­ku­va an­sait­see kri­tiik­kinsä. Kui­ten­kin mo­ni pie­ni pa­la­nen on tässä myös koh­dil­laan. Afaa­sian vuok­si eläk­keel­le siir­ty­nyt Wil­lis on tässä yllättävän vet­reänä ver­baa­li­ses­ti, ja tie­toi­se­na fil­minsä ku­lu­tus­hyö­dy­kemäi­sestä luon­tees­ta. Suh­tees­sa ykkö­so­saan mies sel­viää tässä jo­pa yllättävän hy­vin twit­ter-mit­tai­sis­ta rep­lii­keistään. Kai­ken lisäk­si miljöö on ava­ra ja ta­ri­na to­del­la­kin vähä­ka­lo­ri­nen, jo­ten suo­raan vi­deol­le -sar­jan viih­dyk­keenä tämä on kel­po suo­ri­tus. Elo­ku­va­nau­tin­to to­sin kan­nat­taa ha­kea toi­ses­ta elo­ku­vas­ta.

Kuva

Asiallinen kuva ja ääni. Videomainen toteutus näyttää ilahduttavan elokuvamaiselta vaikka otos siellä täällä jää tukkoiseksi tai toisaalla studiomaisen kliiniseksi. Ote ei ehkä pysy sweet spotilla näiden välillä kauaa, mutta kokonaisuus ei ole hullumpi.

Ääni

Dialogin luonnollisesti toistava ääniraita elävöittää tapahtumia varoen, mutta onnistuu olemaan mukiinmenevän hyvä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
09/01/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy