Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shrek 3D – 2 levyn erikoisversio

Shrek 3D 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 15 minuuttia
Julkaisija: DreamWorksKuva:
Anamorfinen 2.20
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 102948EAN: 5050583009995

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (DreamWorks) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämmäs­tyttävä kol­miu­lot­tei­nen Sh­rek-­seik­kai­lu suo­raan Uni­ver­sa­lin-­hu­vi­puis­tos­ta ko­to­na nau­tit­ta­vak­si.

Hämmäs­tyttävä kol­miu­lot­tei­nen Sh­rek-seik­kai­lu suo­raan Uni­ver­sa­lin-hu­vi­puis­tos­ta ko­to­na nau­tit­ta­vak­si. Seik­kai­lu on ly­hyt, mut­ta ta­ri­nal­li­ses­ti toi­mi­va sil­ta ykkös- ja kak­ko­so­san vä­lillä ja kaik­ki al­ku­peräi­set ää­net ovat läsnä. Pa­ke­tis­sa tu­lee 3D-ver­sion kat­se­lus­sa tar­vit­ta­via la­se­ja ko­ko per­heel­le. Vau.

Kuva

3D-seikkailu on tarjolla myös perinteisenä 2D-animaatioversiona, joka ei ehkä näyttä aivan yhtä hyvältä kuin alkuperäinen Shrek-elokuva, mutta on silti verrattain tarkka ja värikäs esitys. Tärkeämpää on tietysti 3D-version kuvanlaatu, joka onkin hämmästyttävä kokemus kotiteatterissa. Ensimmäistä kertaa voidaan puhua DVD:llä tilakuvasta, ja vaikutelma onkin paitsi hauska myös erittäin onnistunut.

Ääni

Tekniikan toimivuus riippuu paljon näyttölaitteen ja katselutilan ominaisuuksista – paras tulos saavutetaan kirkkaalla näyttölaitteella pimennetyssä huoneessa. Panasonicin AE-500 -videotykillä vaikutelma jää puolitiehen, etenkin värien toiston osalta. Silti olohuoneen katosta laskeutuvat hämähäkit, Pinokkion kohti kasvava nenä, seikkailu vesiputouksella ja matka lohikäärmeen selässä ovat vaikuttavia kokemuksia. Rajapinnoissa on toki havaittavissa huntumaisia virheitä – etenkin vaaleissa kohtauksissa – ja pitemmän päälle tästä tulisi pää kipeäksi, mutta ei tätä oikeasti voi kritisoida. Ääniraita on tilakuvaan istuva, selkeä ja riittävän tehokas.

Ekstrat

Ekstroissa anamorfisia Sherk-trailereita DD5.1-äänin. 3D-seikkailu on tekstitetty suomeksi. Tuplalevypaketissa on mukana myös alkuperäinen Shrek-elokuva. Tähdet on annettu yksinomaan uudelle 3D-versiolle, katso muut luonnehdinnat alkuperäisen elokuvan kohdalta. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy