Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kung Fu Panda

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
D
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 206961EAN: 7332505990559

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­si­kuu­le­mal­ta Kung Fu Pan­da vai­kut­taa uh­kaa­vas­ti Jack Blac­kil­le räätälöi­dyltä ra­ha­he­vo­sel­ta, jos­sa Nac­ho Lib­ren pomp­pu­pul­le­ro pää­see to­teut­ta­maan it­seään il­man maan ve­to­voi­man ra­joit­tei­ta kii­tos tie­to­ko­nea­ni­maa­tion.

En­si­kuu­le­mal­ta Kung Fu Pan­da vai­kut­taa uh­kaa­vas­ti Jack Blac­kil­le räätälöi­dyltä ra­ha­he­vo­sel­ta, jos­sa Nac­ho Lib­ren pomp­pu­pul­le­ro pää­see to­teut­ta­maan it­seään il­man maan ve­to­voi­man ra­joit­tei­ta kii­tos tie­to­ko­nea­ni­maa­tion. Tämä huo­li kui­ten­kin osoit­tau­tuu tur­hak­si jo al­ku­met­reillä kun Blac­kiltä ää­nensä ja ruu­miin­piir­teensä pe­ri­nyt pan­da­kar­hu osoit­tau­tuu var­sin vek­ku­lik­si ta­vik­sek­si, jon­ka sisällä pii­lee suu­ren seik­kai­li­jan sie­lu.
Hengäs­tyttävän vauh­di­kas ja ai­dos­ti haus­ka piir­ros­seik­kai­lu on ope­tuk­sel­taan pe­rin­teikäs ja ta­ri­na­na pää­piir­teissään tur­val­li­sen en­na­koi­ta­va, mut­ta kai­kil­la muil­la ta­voin ihail­ta­van kek­se­liäs ja tuo­re tu­lo­kas.

Kuva, ääni & ekstrat

Matrixin viitoittamalla tiellä jatkava animaatio tarjoilee koko kankaan täydeltä visuaalista riemuloistoa, joka ihastuttaa pyörremyrskymäisen liikkeen ohella myös viitseliään yksityiskohtaisella ja karkkimaisen värikylläisellä maailmallaan. Blu-Ray on näiden välittäjänä mitä omimmillaan, eikä pahaa sanottavaa löydykään. Musiikkipuolesta vastaa Hans Zimmer ja muutoinkin kyseessä on hiottu, vakuuttavan tilava ja iskevä ääniraita. Mukana on sekä suomeksi dubattu DD5.1-ääniraita, että alkuperäinen häviötön Dolby TrueHD 5.1-ääniraita.
Ekstroissa on tarjolla elokuvan kaveriksi ohjaajien tiivis kommenttiraita, kuva-kuvassa-tyyppinen animaattoreiden nurkkaus ja kuiva triviatekstitys. Lisäksi mukana on perinteisiä making of -koosteita animaation haasteista (7 min.), äänisuunnittelusta (4 min.) ja ääninäyttelijöistä (13 min.), sekä kokoelma opetushenkisiä koosteita elokuvan eläimistä, tanssiliikkeistä, kung fu -liikkeistä, puikoilla syömisestä ja nuudelien yllättävästä valmistusprosessista. Sokerina pohjalla vielä "Kung Fu Fighting" -musiikkivideo, pelastakaa pandat -mainos, kokoelma pelejä ja DreamWorksin videojukeboksi. Ekstrat tarjoillaan HD-muodossa, ja animaattoreiden nurkkausta lukuun ottamatta kiitettävän kattavasti suomeksi tekstitettynä. (IJ)
04/02/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy