Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Thor - Love and Thunder

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2022Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: MarvelKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: 7.1.4 Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018024199

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Marvel) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvän­tuu­li­nen pik­se­limörssä­ri ot­taa in­noi­tuk­sek­seen rak­kaus­ta­ri­nan ja pää­tyy luo­maan sen ympä­ril­le häm­mentävän tyhjänpäiväi­sen seik­kai­lun, jo­ka ei ota it­seään tip­paa­kaan va­ka­vas­ti.

Hyvän­tuu­li­nen pik­se­limörssä­ri ot­taa in­noi­tuk­sek­seen rak­kaus­ta­ri­nan ja pää­tyy luo­maan sen ympä­ril­le häm­mentävän tyhjänpäiväi­sen seik­kai­lun, jo­ka ei ota it­seään tip­paa­kaan va­ka­vas­ti. Tu­ris­ti­lai­vat jynssäävät saa­go­jen kylän ran­to­ja ja vain hin­ta­la­put tun­tu­vat puut­tu­van le­gen­daa­ri­sen va­sa­ran ko­piois­ta, mut­ta jon­kin­lai­se­na me­ta­ta­son trip­pinä ja hyvän­tah­toi­se­na ör­vel­lyk­senä tämä puol­taa mi­nuut­tin­sa. Lop­pu­tu­los on ehkä juu­ri sitä mitä ot­sik­ko an­taa ymmärtää: it­se­riit­tois­ta jy­tinää vail­la pu­ru­ku­mia kauas­kan­toi­sem­pia aja­tuk­sia.
Tämä mais­tuu hu­vi­puis­ton you­tu­be-e­sit­te­lyltä, mut­ta vir­heettömällä 4K-kuo­sil­la teh­tynä. Jär­keä tässä ei ole sen mur­to-o­saa­kaan, eikä yri­tystä pistää kah­ta aja­tus­ta yh­teen, mut­ta hyvän­tuu­lis­ta tem­mel­lystä riittää. Myös tun­nis­tet­ta­vien näyt­te­lijöi­den lis­ta on pitkä.

Kuva

Värikylläinen ja loputtoman terävä kuva loihtii yhden fantastisen miljöön toisensa perään. Lumi pöllyää, taistelutanner tömisee ja kieli pysyy jatkuvasti tiukasti poskessa. Kaikessa on vissi näytönsäästäjämäinen fiilis, mutta yskityiskohtien suhteen ollaan sangen viitseliäitä ja mielikuvituksekkaita. Anti on satumaisella tavalla virheettömän läsnäolevaa.

Ääni

Ääniraita on samaa paria, mutta pari pykälää geneerisemmällä otteella. Dialogi murisee itseironisen ylinäytellen ja tehostesirkus kiihdyttää bittinsä samaan lentoon kuin aito 4K-kuvakin.

Ekstrat

4k-levy on ekstraton. Boksin HD-levyllä elokuvan lisäksi kommettiraita, mokia, poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita. (IJ)
12/12/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy