Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Cast Away - tuuliajolla

Cast Away 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2000Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­rii­ri­fir­man mies haak­si­rik­kou­tuu au­tiol­le Tyy­nen­me­ren saa­rel­le, missä sel­viy­ty­mi­nen on omis­ta hok­sot­ti­mis­ta kiin­ni.

Ku­rii­ri­fir­man mies (Tom Hanks) haak­si­rik­kou­tuu au­tiol­le Tyy­nen­me­ren saa­rel­le, missä sel­viy­ty­mi­nen on omis­ta hok­sot­ti­mis­ta kiin­ni. Vähäe­lei­sellä ro­soi­suu­del­la ot­teen­sa pitävä sa­tu on mo­der­ni Ro­bin­son Cru­soe -ta­ri­na, jo­ka on kestä­nyt ai­kaa hy­vin.
Tom Hanks vetää pa­ket­ti­mat­kaa sym­paat­ti­ses­ti, ja vaik­ka tun­nes­kaa­la jää­kin jok­seen­kin ty­pis­te­tyk­si, pitää vet­reä ta­ri­na hy­vin ot­tees­saan. Tässä ei ehkä ole ai­van is­ke­vim­pien sel­viy­ty­mis­ta­ri­noi­den läsnäo­lon­tun­tua, mut­ta trip­pi on hyvä ja elo­ku­va­mai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Likipitäen alkuperäisessä 1.85:1-kuvasuhteessaan esitettävä kuva on pehmeä, mutta vakaa. Lähestulkoon yksinomaan Tom Hanksin yksinpuhelusta ja luontoäänistä koostuva ääniraita hoitaa tonttinsa mukisematta. (IJ)
20/05/2016

Tekijät

Ohjaaja: Robert Zemeckis
Pääosissa: Tom Hanks Helen Hunt
Tarina: William Broyles Jr.
Kuvaus: Don Burgess
Musiikki: Alan Silvestri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy