Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jäähyväiset kummisedälle

A Bronx Tale 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

A­me­ri­ka­ni­ta­lia­lai­nen poi­ka kas­vaa bus­si­kus­ki-isän ja pai­kal­li­sen ma­fia­po­mo Son­nyn, ris­ti­ve­toon.

A­me­ri­ka­ni­ta­lia­lai­nen poi­ka (Lil­lo Bran­ca­to) kas­vaa bus­si­kus­ki-isän (De Ni­ro) ja pai­kal­li­sen ma­fia­po­mo Son­nyn (C­hazz Pal­min­te­ri, kä­si­kir­joit­ta­ja), ris­ti­ve­toon. Jaz­zia dig­gaa­van, pe­ru­sar­voi­hin us­ko­van isän ja help­poon ra­haan tähtäävän op­por­tu­nis­tin vä­li­nen kui­lu on syvä. Poi­ka op­pii sil­ti mo­lem­mil­ta. De Ni­ron esi­koi­soh­jaus ta­voit­taa läm­pimän rea­lis­ti­sen tee­man­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Vuosien 1960-1968 aikalaismusiikki on valittu taidolla, itsestäänselvyyksiä vältellen (mm. Wilson Pickettin "Ninety-Nine and a Half (Won't Do)", Otis Reddingin "Hawg For You", The Clownsin "Don't You Just Know It"). Ekstroihin on tallennettu traileri ja biografiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy