Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Yards

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Sinänsä har­vi­nais­laa­tui­nen ri­kosd­raa­ma, jo­ka toi­mii rea­lis­ti­ses­sa maail­mas­sa.

Sinänsä har­vi­nais­laa­tui­nen ri­kosd­raa­ma, jo­ka toi­mii rea­lis­ti­ses­sa maail­mas­sa. Ko­ne­pa­ja kor­rup­toi Chi­ca­gon kun­nal­lis­po­lii­tik­ko­ja. Elo­ku­van ni­mi tar­koit­taa ra­ta­pi­haa.
Vah­vo­ja nai­sia si­vu­roo­leis­sa (El­len Burs­tyn ja Faye Du­naway). Pelkkä us­kot­ta­va toi­min­ta ei peitä tur­hia kli­seitä pe­te­tystä ystä­vyy­destä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa traileri, biografiat, 18 min dokumentti, 11 min epäonnistuneita kohtauksia, ohjaajan kommenttiraita ja tuotantotaidetta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy