Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kummisetä osa II

The Godfather Part II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 191 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.73
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­ko­so­sa kah­mai­si perä­ti seit­semän Os­ca­ria.

Kak­ko­so­sa kah­mai­si perä­ti seit­semän Os­ca­ria. Ku­vaa ta­kau­tu­min Vi­to Cor­leo­nen (Ro­bert De­Ni­ro) uran al­kuai­ko­ja.
Al Pa­ci­no jat­kaa Mic­hael Cor­leo­nen roo­lis­sa. Ri­kos­syn­di­kaat­ti as­tuu mo­der­niin ai­kaan. Har­vi­nai­sia jat­ko-o­sia, jot­ka sei­so­vat pys­typäin en­simmäi­sen osan rin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahdella levyllä, kaiketi pituuden takia. Bittivirta pysytteleekin korkealla. Coppolan ihailijat voivat olla tyytyväisiä: seurauksena on laadukas kuva, hieman rakeinen tosin, ja luonnollisen kuuloinen äänimaailma. Levyn vaihto on tästä hintana. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy