Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sahara

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1943Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Air­fi­xin pik­ku-u­koil­la, 8th Ar­myn ja Rom­me­lin jouk­ko­jen vä­li­siä tais­te­lu­ja leik­ki­nei­den ikuis­ten poi­kien elo­ku­va.

Air­fi­xin pik­ku-u­koil­la, 8th Ar­myn ja Rom­me­lin jouk­ko­jen vä­li­siä tais­te­lu­ja leik­ki­nei­den ikuis­ten poi­kien elo­ku­va. Myös Humph­rey Bo­gar­tin ystä­vil­le. Tätä ei ole Suo­men te­le­vi­sios­sa näh­ty kuin jos­kus 20 vuot­ta sit­ten.­Laa­du­kas mus­ta­val­ko­ku­va ja mo­noää­ni. Al­ku­teks­tit ovat al­ku­peräi­sessä 1.37:1 -ku­va­suh­tees­sa, jo­ka näyttää hyvältä Phi­lip­sin 14:9-ku­val­la. Mik­sipä ei, aka­te­mia­ku­vat­kin ha­luai­si jos­kus il­man to­tut­tua lievää krop­paus­ta. Ekst­rois­sa upea rypäs van­ho­ja lob­by­car­de­ja ja ju­lis­tei­ta, mui­den so­tae­lo­ku­vien trai­le­rei­ta ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy