Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pitkän päivän ilta - Special Edition

Remains of the Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Merc­hant-I­vo­ry go Ups­tairs Downs­tairs.

Merc­hant-I­vo­ry go Ups­tairs Downs­tairs. Brit­tiläi­sen so­kean us­kol­li­suu­den ja aris­tok­raat­tien on­ton kun­nian muo­to­ku­va. Ho­vi­mes­ta­ri (Ant­ho­ny Hop­kins) ei jär­ky, vaik­ka "tii­ke­ri löy­tyy ruo­kapöydän al­ta", uu­si ta­lou­den­hoi­ta­ja saa­puu ta­loon, pal­ve­li­jaisä so­keu­tuu pik­ku­hil­jaa ja isäntä veh­kei­lee nat­sien kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeaa visuaalista loistokkuutta, dialogiin painottuva äänimaailma. Ekstroissa ohjaajan ja Emma Thompsonin kommenttiraita, 30 min. mainosdokumentti, 15 min. mainosdokumentti, 29 min. HBO-dokumentti, traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy