Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiirastulessa

Kings Go Forth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 49079EAN: 6438044027754

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­le­mis­sa asu­nut luut­nant­ti ta­paa viehättävän nai­sen ja op­por­tu­nis­ti­sen ker­san­tin toi­sen maail­man­so­dan Rans­kan rin­ta­mal­la.

Har­le­mis­sa asu­nut luut­nant­ti (F­rank Si­nat­ra) ta­paa viehättävän nai­sen (Na­ta­lie Wood) ja op­por­tu­nis­ti­sen ker­san­tin (To­ny Cur­tis) toi­sen maail­man­so­dan Rans­kan rin­ta­mal­la. Trian­ge­lid­raa­ma yh­distää ek­sis­ten­tiaa­li­sia tee­mo­ja nai­sen ro­dul­li­seen taus­taan. Pe­rus­tuu Joe Da­vid Brow­nin ro­maa­niin.
Laa­du­kas mus­ta­val­ko­ku­va, vain pientä ros­kaa. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­rois­sa trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy