Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Skorpionikuningas

The Scorpion King 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

It­se­tie­toi­sen pin­ta­lii­toi­nen ka­val­ka­di kli­sei­siä vit­sejä, öl­jyn kiil­toi­sia li­hak­sia ja nah­kaan ver­hou­tu­nei­ta kau­not­ta­ria.

It­se­tie­toi­sen pin­ta­lii­toi­nen ka­val­ka­di kli­sei­siä vit­sejä, öl­jyn kiil­toi­sia li­hak­sia ja nah­kaan ver­hou­tu­nei­ta kau­not­ta­ria. Co­nan bar­baa­rin hen­keen on py­rit­ty, mut­ta Xe­na ja Her­cu­les ovat lä­hempää su­kua. Silmään pistää myös In­dia­na Jo­ne­sia api­noi­va pa­ko vie­rivän gon­gin suo­jis­sa. Toi­mi­vaa vauh­ti­viih­dettä yhtä­kaik­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Muumion paluun loppupuoliskon tehosteiden tavoin kaikki visuaaliset kikat eivät ole saumattoman uskottavia. Muutoin kuva on sulavan rauhallinen ja terävä, vailla mainittavia häiriötekijöitä. Myös ääniraidat - Dolby ja DTS - ovat iskussa, joskin kalpenevat vielä sisällöltään Muumion rinnalla.Ekstroissa mm. kaksi kommenttiraitaa (ohjaajan näkemyksellinen selostus ja Rockin värikäskielinen, mutta laiha kehuskeluraita), vaihtoehtoisia otoksia (12 min.), sekalaisia minidokumentteja (48 min.), musavideo ja traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy