Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Maggie's Plan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162371472

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ko­kei­le­va kol­miod­raa­ma nai­ses­ta, jo­ka us­koo pe­las­ta­van­sa huo­nos­sa avio­lii­tos­sa elävän mie­hen heittäy­tymällä suh­tee­seen tämän kans­sa.

Ko­kei­le­va kol­miod­raa­ma nai­ses­ta (G­re­ta Ge­rwig), jo­ka us­koo pe­las­ta­van­sa huo­nos­sa avio­lii­tos­sa elävän mie­hen (Et­han Haw­ke) heittäy­tymällä suh­tee­seen tämän kans­sa. Vuo­sia myö­hem­min päätös näyttäy­tyy uu­des­sa va­los­sa, mut­ta te­ra­pian tai eron si­jaan kor­jaus­kei­no tun­tuu yllättäen ole­van pa­lau­tu­soi­keu­den sel­vittä­mi­nen.
Her­vot­to­man ydi­na­ja­tuk­sen — voi­ko puo­li­son pa­laut­taa tämän exäl­le — ra­ken­tu­va draa­ma on ai­do­no­loi­nen ja pik­ku­haus­ka, mut­ta sa­mal­la lä­peensä es­seemäi­nen. Tut­kiel­ma on kai­kes­sa ha­pui­le­vuu­des­saan ja hen­nos­sa eläväi­syy­dessään mie­len­kiin­toi­nen, mut­ta ko­ko­nai­suus nou­see kui­ten­kin vain pil­kah­duk­sit­tain sen sisältä­mien lu­kuis­ten kli­sei­den ylä­puo­lel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa ohjaaja-käsikirjoittaja Millerin kommenttiraita, making of (16 min.), kyselytunti (11 min.), hylättyjä otoksia (7 min.), traileri. (IJ)
22/12/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy