Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maratoonari

The Marathon Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Paa­vo Nur­men ku­va newyor­ki­lai­sen erk­ki­tuo­mio­jan seinällä läm­mittää hiu­kan, mut­tei pois­ta sitä to­sia­siaa, että ai­ka­moi­nen se­ka­sot­ku­han tämä on.

Paa­vo Nur­men ku­va newyor­ki­lai­sen erk­ki­tuo­mio­jan (Dus­tin Hoff­man) seinällä läm­mittää hiu­kan, mut­tei pois­ta sitä to­sia­siaa, että ai­ka­moi­nen se­ka­sot­ku­han tämä on.
Ti­mant­tiaar­tei­den perässä hyö­rivät nat­sit eivät ole ko­vin an­toi­sa ai­he, ja puut­teis­taan­kin huo­li­mat­ta Odes­san mie­het me­nee kirk­kaas­ti tämän edel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kokemusta ei helpota kovin rakeinen kuva. Kuvan oikeassa ylänurkassa kummittelee sinnikäs tupakanpolttama eli kelanvaihtomerkki. Kuvasuhde vaihtelee alkupuolella. 5.1-ääni ei juurikaan käytä LFE- tai tilaefektejä. Lisätoiminnoissa 20 + 29 min. dokumentit ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy