Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sopimuksia

Immediate Family 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
VET: 96473EAN: 5050582094856

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko elo­ku­va uh­kaa mennä ohi feel good –­vaih­teel­la, mut­ta sit­ten nap­sah­taa ja yhtäk­kiä ol­laan taas siinä missä jo­kai­nen tei­niäi­tia­dop­tio­lef­fa on vuo­rol­laan käy­nyt.

Ko­ko elo­ku­va uh­kaa mennä ohi feel good –­vaih­teel­la, mut­ta sit­ten nap­sah­taa ja yhtäk­kiä ol­laan taas siinä missä jo­kai­nen tei­niäi­tia­dop­tio­lef­fa on vuo­rol­laan käy­nyt. Mut­ta toi­sin kuin useim­mis­sa vas­taa­vis­sa vi­ri­tel­missä, tässä voi vä­littää mo­lem­mis­ta osa­puo­lis­ta ja jän­nittää kuin­ka he sel­viy­tyi­sivät lap­sen kas­va­tuk­ses­ta. Yhtä­lail­la Ja­mes Woods ja Glenn Clo­se lap­set­to­ma­na pa­ris­kun­ta­na, kuin tei­ni­pa­ria näyt­te­levät Ma­ry Stuart Mas­ter­son ja Ke­vin Dil­lon ovat kaik­ki roo­leis­saan us­kot­ta­via.
Ku­vas­sa esiin­tyy lieväs­ti reu­navä­rinää ja print­ti­vi­ko­ja, mut­ta pääsääntöi­ses­ti jäl­ki on mu­ka­van tark­kaa ja le­vol­lis­ta. Ää­ni­rai­ta on voi­mak­kaas­ti kes­ki­ka­na­va­pai­not­tei­nen ja lieväs­ti etäi­nen dia­lo­gin­tois­tos­saan. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy