Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Levottomat 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 7393834448104

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­hees­sa ei ole mitään vi­kaa: hyvän tytön ku­ri­mus suo­ri­tu­syh­teis­kun­nan, per­heenäi­din ja su­ku­puo­li­roo­lien mels­keissä joh­taa nym­fo­ma­niaan.

Ai­hees­sa ei ole mitään vi­kaa: hyvän tytön ku­ri­mus suo­ri­tu­syh­teis­kun­nan, per­heenäi­din ja su­ku­puo­li­roo­lien mels­keissä joh­taa nym­fo­ma­niaan.
Luis Buñue­lin Päivä­per­hos­ta tut­tu ase­tel­ma vaa­ti­si kui­ten­kin hyvän kä­si­kir­joi­tuk­sen ja osaa­vat näyt­te­lijät on­nis­tuak­seen.
Ai­noas­taan Nic­ke Lig­nell osoit­taa ole­van­sa am­mat­tinäyt­te­lijä. Hä­nen roo­lin­sa tun­tuu us­kot­ta­val­ta siitä huo­li­mat­ta, että ta­sa-ar­von vas­tai­nen asia ei is­tu: olen ai­na van­ha­nai­kai­ses­sa ty­pe­ryy­dessä­ni luul­lut, että avio­mie­het an­ta­vat vai­moil­leen pyy­dettäessä, jos vain pys­tyvät? Se nyt ei to­sin mikään rat­kai­se.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Moliisin Kimin maahantuomat viinit näkyvät kuvassa hyvin. Ekstroihin on tallennettu 22 min. dokumentti, kommenttiraita, traileri ja musiikkivideos. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy