Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jagged Edge

Viiltävä terä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jeff Brid­ges on pää­toi­mit­ta­ja, jo­ta epäillään vai­mon­sa mur­han la­vas­tuk­ses­ta.

Jeff Brid­ges on pää­toi­mit­ta­ja, jo­ta epäillään vai­mon­sa mur­han la­vas­tuk­ses­ta. Glenn Clo­se läh­tee avus­ta­maan oi­keu­teen. Hie­nois­ta jän­ni­tystä ha­vait­ta­vis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, mutta värit ovat laimeat. Pientä kohinaa. Dialogiin nojaava ääniraita, mutta luonnonäänet hyödyntävät jykevästi surround-kaiuttimia. John Barryn musiikki. Biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Marquand
Pääosissa: Jeff Bridges Helen Hunt
Tarina: Joe Eszterhas
Kuvaus: Matthew F. Leonetti
Musiikki: John Barry

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy