Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Taru sormusten herrasta - Kuninkaan paluu

The Lord of the Rings: The Return of the King 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 200 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS ES 6.1 HD-MA
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107713EAN: 6438044010060

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ri­lo­gian eri­no­mai­nen lop­puo­sa on pal­jon pa­rem­min koos­sa kuin ty­pis­tet­ty kak­ko­nen, ja näin oli jo en­nen ex­ten­ded-­ver­sio­ta, jo­ka sisältää kak­si pois­tet­tua koh­taus­ta: Sa­ru­ma­nin lo­pun ja Mus­tal­la por­til­la ta­pah­tu­van kes­kei­sen koh­tauk­sen, jos­sa esiin­tyy Sau­ro­nin suu.

T­ri­lo­gian eri­no­mai­nen lop­puo­sa on pal­jon pa­rem­min koos­sa kuin ty­pis­tet­ty kak­ko­nen, ja näin oli jo en­nen ex­ten­ded-ver­sio­ta, jo­ka sisältää kak­si pois­tet­tua koh­taus­ta: Sa­ru­ma­nin lo­pun ja Mus­tal­la por­til­la ta­pah­tu­van kes­kei­sen koh­tauk­sen, jos­sa esiin­tyy Sau­ro­nin suu. Terävä­piir­toi­si­na näitä koh­tauk­sia saa­daan vielä sit­ten odot­taa Ex­ten­ded BD -ver­sioon saak­ka
Kun ko­ko urak­ka on koos­sa, voi myöntää to­dek­si ku­vaa­ja And­rew Les­nien kom­men­tin: eep­pi­nen yh­dis­tyi ta­sa­pai­noi­ses­ti hen­kilö­koh­tai­seen. Ja Jack­so­nin työ al­koi sentään jo tam­mi­kuus­sa 1995.
Yl­tiöpäi­nen sen­ti­men­taa­li­suus­kin saat­taa to­sin al­kaa häi­ritä jo mo­net­ta­ko kat­se­lu­ker­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita antavat ratkaisevan lisätarkkuuden aiempaan DVD-laitokseen verrattuna. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu jo DVD:ltä tutut 23+27+52 min. dokumenttia (paljon toistoa, ja pisin on aiemmin levynä julkaistu National Geographic -tuotanto), kuusi nettisivujen ohjelmaa (3+3+2+5+4+5 min.), videopelin esittelyä, 14 tv-mainosta (7 min.) ja kolme traileria. Karvalakkiversion ekstrat ovat edeltäjiään kalpeammat, koska se ei voi enää paljastaa seuraavan osan saloja. (PS)
09/04/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy