Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Videodrome - tuhon ase

Videodrome 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Vc-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582925487

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­nut sur­rea­lis­ti­nen jännä­ri nil­jak­kaas­ta kaa­pe­li­ka­na­van po­mos­ta, jol­le to­si-tv saa uu­den mer­ki­tyk­sen kun tämä ereh­tyy kat­so­maan yli­luon­nol­lis­ta snuff-­viih­dettä.

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­nut sur­rea­lis­ti­nen jännä­ri nil­jak­kaas­ta kaa­pe­li­ka­na­van po­mos­ta (Ja­mes Woods osu­vas­sa roo­lis­sa), jol­le to­si-tv saa uu­den mer­ki­tyk­sen kun tämä ereh­tyy kat­so­maan yli­luon­nol­lis­ta snuff-viih­dettä.
E­lo­ku­van voi kat­soa pos­ket­to­ma­na trip­pinä, jos­sa telk­ka­rit pu­hal­ta­vat pu­ru­ku­mi­pal­lo­ja, vi­deo­ka­se­tit kup­li­vat ja na­paan kyt­ketään muu­ta­kin kuin na­pa­nuo­ra, tai sit­ten ta­pah­tu­mis­ta voi ha­kea syväl­listä sa­no­maa to­del­li­suu­den ra­jois­ta, viih­teen tur­rut­ta­vuu­des­ta ja riip­pu­vuuk­sis­ta. Kol­mat­ta vaih­toeh­toa ei oi­keas­taan ole, sillä kai­kis­sa muis­sa ta­pauk­sis­sa kat­so­jaa hyl­kii nä­kemäänsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Valtaosin erinomaisen terävä kuva on kauttaaltaan miellyttävän vakaa vaikka myös havaittavaa rakeisuutta esiintyy toisinaan. Toiston yksityiskohtaisuus ylittää kirkkaasti DVD-tason, joten aiempi Criterion Collection -julkaisukin todennäköisesti jää tämän varjoon. Puhdas ääniraita hoitaa tehtävänsä kunnialla. Ekstraton. (IJ)
08/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy