Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Grease

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 86704  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Olivia Newton-John ja John Travolta pistävät jalalla koreasti
Olivia Newton-John ja John Travolta pistävät jalalla koreasti

Elokuva

Kul­jim­me tähän ai­kaan sar­ka­tak­ki päällä, spit­ta­rit ja­las­sa ja sua­vea päässä, mut­ta suin sur­min­kaan tätä ei oli­si voi­nut mennä kat­so­maan.

Kul­jim­me tähän ai­kaan sar­ka­tak­ki päällä, spit­ta­rit ja­las­sa ja sua­vea päässä, mut­ta suin sur­min­kaan tätä ei oli­si voi­nut mennä kat­so­maan. Pan­tiin sa­maan sar­jaan kuin Ted­dy and the Ti­gers. Nyt­tem­min elo­ku­van iro­ni­suus aut­taa pal­jon, mut­ta muo­ti­fif­ta­rit tai­si­vat ot­taa tämän­kin ihan to­sis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa, hyvä kuva ja elävä ääniraita. Väärä aika kannessa. Ekstroissa 16-sivuinen triviavihko, josta löytyy mm. laulujen sanoja, 17 min. haastatteluja ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy