Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bus Stop

Bussipysäkki 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1956Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.55
Ääniraita: DTS-HD MA 4.0
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705268

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri ro­deo­rat­sas­ta­ja is­kee silmänsä ka­pak­ka­lau­la­jaan, eikä suos­tu päästämään ir­ti en­nen kuin tyttö sa­noo "­Tah­don".

Nuo­ri ro­deo­rat­sas­ta­ja (Don Mur­ray) is­kee silmänsä ka­pak­ka­lau­la­jaan (Ma­ri­lyn Mon­roe), eikä suos­tu päästämään ir­ti en­nen kuin tyttö sa­noo "Tah­don". Nuo­ruu­de­nuh­maa uh­ku­va ener­gi­nen ko­me­dia löytää roi­mas­ti hu­pia vas­ta­ha­lui­ses­ta riius­te­lus­ta, ja nau­run tai pa­ri myös en­si ker­taa ko­ti­far­min ul­ko­puo­lel­le us­kal­tau­tu­neen mie­hen seik­kai­luis­ta suu­res­sa maail­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Havaittavan rakeinen kuva on miellyttävän terävä ja väritoistoltaan sekä luonteva että ilahduttavan vivahteikas, vaikka Technicolorin väriloistosta tässäkin jäädään askeleen arkisempaan antiin. Cinemascope-kuvassa on nyt edetty kehittyneempään versioon, joka sallii myös tiukasti rajatut kasvokuvat. Jokunen otos siellä täällä jää huomattavan utuiseksi, eikä jälkeä terävämilläänkään erehdy luulemaan moderniksi teräväpiirtoelokuvaksi, mutta kokonaisuus on vaivatta hyvä. Äänipuolella on tarjolla häviötön DTS-HD Master Audio 4.0 -ääniraita, joka hoitaa tonttinsa kunnialla. Esktroissa tämän ja muiden Monroen elokuvien trailereita. (IJ)
21/11/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy