Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pippa Leen yksityiset elämät

The Private Lives of Pippa Lee 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 220664EAN: 6415750062323

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi­si ku­vi­tel­la, että tämä oli­si nais­ten elo­ku­va.

Voi­si ku­vi­tel­la, että tämä oli­si nais­ten elo­ku­va. Hämäys ei kui­ten­kaan on­nis­tu. Syytä äi­tiä, sa­noi Freud. Sen poh­jal­ta mennään.
Am­fe­ta­mii­nia pop­si­va äi­ti, pa­pin rou­va, por­no­bis­nek­seen aje­leh­ti­va tyttö, van­ha mies, ra­ha ja rak­kau­den puu­te. Kli­see­sop­paan sot­ke­taan unis­sakä­ve­lyä, Jee­sus-ta­tuoin­nil­la va­rus­tet­tu Kea­nu Ree­ves ja it­sekäs tytär. Mut­ta ei ihan huo­no, sa­noi­si mo­ni.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraidat. Ekstroissa traileri. (PS)
25/02/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy