Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tulkki

The Interpreter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200310EAN: 5050582346626

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvä, vir­keä tril­le­ri YK:n pää­ma­jas­sa työs­ken­te­levästä tul­kis­ta, jo­ka va­hin­gos­sa kuu­lee hämärä­mies­ten kes­kus­te­le­van suun­ni­tel­mis­taan sa­la­mur­ha­ta af­rik­ka­lai­nen val­tionpää­mies.

Hyvä, vir­keä tril­le­ri YK:n pää­ma­jas­sa työs­ken­te­levästä tul­kis­ta (Ni­co­le Kid­man), jo­ka va­hin­gos­sa kuu­lee hämärä­mies­ten kes­kus­te­le­van suun­ni­tel­mis­taan sa­la­mur­ha­ta af­rik­ka­lai­nen val­tionpää­mies. Ta­ri­na ei ehkä ole täy­sin tuo­re hyvästä al­kua­se­tel­mas­taan huo­li­mat­ta, eivätkä hah­mot vail­la kli­seitä, mut­ta te­ho­kas ker­ron­ta pitää hy­vin ot­tees­saan ja kas­vat­taa in­ten­si­teet­tiä lop­pu­rat­kai­sua koh­den.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylikkään tummasävyinen, väritoistoltaan hallitun täyteläinen ja yksityiskohtien toistoltaan pääosin ilahduttavan terävä kuva. Kohina on havaittavaa, muttei häiritsevää missään vaiheessa. Hillitty, mutta tarvittaessa tumma ja iskevä ääniraita hyödyntää myös tilakanavia hyvin. Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan informatiivinen, mutta hetkittäin hiljainen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (2 min.), vaihtoehtoinen loppu (3 min.), dokumentti YK:n päämajassa kuvaamisesta (8 min.), dokumentti oikeista tulkeista (8 min.) ja mielenkiintoinen kokoelma pätkiä, joilla ohjaaja pohtii työtään (15 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy