Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Resident Evil: Apocalypse

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111013EAN: 5050582311099

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jat­ko-o­sa jat­kaa suo­raan siitä, mi­hin flo­pan­nut en­simmäi­nen osa päät­tyi.

Jat­ko-o­sa jat­kaa suo­raan siitä, mi­hin flo­pan­nut en­simmäi­nen osa päät­tyi. Mil­la Jo­vo­vic­hin täh­dittämä Ali­ce pääs­tetään ir­ti Umb­rel­lan toi­mes­ta saas­tu­nee­seen kau­pun­kiin. Pe­leistä tut­tu Jill Va­len­ti­ne avus­taa. Laa­duk­kaas­ti to­teu­tet­tua, mut­ta ää­rimmäi­sen tylsää kau­hu­toi­min­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erittäin tarkka ja virheetön kuva, pimeys ja liike ovat kuin stilliä katsoisi. Jäätävän sininen väripaletti. Ääniraita on teknisesti yhtä laadukas, kanavien eloa ei voi olla huomaamatta toimintakohdissa. Harvinaista: ääniraita näkörajoitteisille. Mieletön määrä ekstroja: kolme kommenttiraitaa, dokumentteja elokuvan teosta ja taustoista (yht. 90 min.), posterigalleria sekä teaser- ja teatteritrailerit. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy