Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Don’t Worry Darling

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2022Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018024816

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­le­gant­ti aja­tus­leik­ki kes­kel­le aa­vik­koa ra­ken­ne­tus­ta idyl­li­sestä luk­sus­kau­pun­gis­ta, jos­sa ai­ka on pysäh­ty­nyt 1960-­lu­vul­le.

E­le­gant­ti aja­tus­leik­ki kes­kel­le aa­vik­koa ra­ken­ne­tus­ta idyl­li­sestä luk­sus­kau­pun­gis­ta, jos­sa ai­ka on pysäh­ty­nyt 1960-lu­vul­le. Täy­del­li­nen vai­mo pyö­rittää so­siaa­lis­ta elämää mie­hen käy­dessä päi­vittäin töissä huip­pu­sa­lai­sen pro­jek­tin pa­ris­sa. Sa­ma ta­ri­na tois­tuu kai­kis­sa naa­pu­ri­ta­louk­sis­sa.
Jo­kin kai­kes­sa sii­ra­pis­sa mais­tuu ka­lan­mak­saöl­jyltä, mut­ta mik­si ja ku­ka sen on mu­roi­hin li­raut­ta­nut? Sitä elo­ku­va ar­vuut­te­lee lop­puun as­ti.
O­li­via Wil­den toi­nen oh­jaus­työ sot­kee näpsäkän ta­ri­nan Man­hat­tan pro­jek­tis­ta, fe­mi­nis­mistä ja ark­ki­teh­tuu­ri-leh­tien kiil­to­ku­vis­ta. Ko­ko­nai­suus on na­pa­kas­ti ti­kittävä kel­lo­pe­li, jo­ka myös hen­gittää us­kot­ta­vas­ti kii­tos Flo­ren­ce Pugh'n heittäy­tyvän pääo­san ja oh­jaa­ja Wil­den va­kaan kä­den. Sil­ti esi­ri­pun ti­pah­det­tua jäl­jel­le jää tyhjä olo. Trip­pi on hyvä ja ai­kan­sa kou­kut­ta­va, mut­ta lop­pu ei ai­van lu­nas­ta kaik­kia odo­tuk­sia.

Kuva

Erinomainen kuva on skarppi, värikylläinen ja periodiloistoltaan virheetön. Aavikon paahde, arkkitehtoonisesti loihditut miljööt ja sosiaalisen elämän kimallus näyttäytyvät kaikki edukseen. Ote on vakaa, luotaavaa ja aikakautta kunnioittava eikä teknisiä ja taiteellisia pisteitä tarvitse tällä kertaa erikseen laskea.

Ääni

Napakka ääniraita luottaa dialogiin miljöönsä luojana, mutta anti ei jää yksiulotteiseksi. Svengaava periodimusiikkiraita.

Ekstrat

Boksin 4K-levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämällä HD-levyllä elokuvan lisäksi asiallinen making of (17 min.) ja lyhyt poisleikattu painajaisunijakso (1 min.). (IJ)
22/12/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy