Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Palomuuri

Firewall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202079EAN: 7321944594107

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ros­kae­lo­ku­va­kin voi an­sai­ta neljä täh­teään, jos se pys­tyy ve­toa­maan pal­jon elo­ku­via kat­so­van tun­tei­siin: tar­joaa jo­tain poik­kea­vaa ja to­del­lis­ta.

Ros­kae­lo­ku­va­kin voi an­sai­ta neljä täh­teään, jos se pys­tyy ve­toa­maan pal­jon elo­ku­via kat­so­van tun­tei­siin: tar­joaa jo­tain poik­kea­vaa ja to­del­lis­ta. Pa­lo­muu­ri ei luo odo­tuk­sia en­simmäi­sen tun­tin­sa ai­ka­na, mut­ta puh­keaa kuk­kaan vii­mei­sen puo­len tun­nin ai­ka­na. Tämä on täy­sin poik­keuk­sel­lis­ta. Yleensähän lo­put läsähtävät.
Fuu­sion kyn­nyk­sellä kär­vis­te­levän seatt­le­lais­pan­kin su­per­vii­so­ri (ih­meen ket­terä Har­ri­son Ford) jou­tuu ri­kol­lis­jen­gin ki­ristämäk­si. Tässä ei ole mitään uut­ta, eikä siinä, että di­gi­taa­li­tek­niik­ka mää­rit­te­lee mo­lem­pien osa­puol­ten on­nis­tu­mi­sia/epäon­nis­tu­mi­sia Tämä puo­li lie­nee hal­lus­sa. On suo­ras­taan sää­li, jos elo­ku­va ei pää­se to­sielämän nört­tien luo­taa­mak­si. He tietävät, mikä on tot­ta ja mikä ei.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ei ole kaikkein rauhallisimpia yksityiskohdissaan, mutta kelpaa kotiteatteriin rutiiniääniraitansa turvin. Ekstroissa 15 min. haastattelu, 3 min. dokumentti ja traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy