Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Superäiti

Smother 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207621EAN: 6420201177945

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kiu­sal­li­suu­den ja ki­vu­liai­suu­den va­raan ra­ken­tu­va ko­me­dia fy­sio­te­ra­peu­tis­ta, jon­ka elämä jou­tuu syök­sy­kier­tee­seen pot­ku­jen, vai­mon bio­lo­gi­sen kel­lon ti­kittä­mi­sen ja en­nen kaik­kea ta­loon muut­ta­van tu­keh­dut­ta­van äi­tinsä vuok­si.

Kiu­sal­li­suu­den ja ki­vu­liai­suu­den va­raan ra­ken­tu­va ko­me­dia fy­sio­te­ra­peu­tis­ta, jon­ka elämä jou­tuu syök­sy­kier­tee­seen pot­ku­jen, vai­mon (Liv Ty­ler) bio­lo­gi­sen kel­lon ti­kittä­mi­sen ja en­nen kaik­kea ta­loon muut­ta­van tu­keh­dut­ta­van äi­tinsä (Dia­ne Kea­ton) vuok­si. On­gel­mat ovat ku­vit­teel­li­sia ja kään­teet kli­sei­siä, mut­ta se ei estä hah­mo­ja vel­lo­mas­ta, meuh­kaa­mas­ta ja tius­ki­mas­ta toi­sil­leen muu­ta­man nau­run ar­voi­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen kuva ja ääni. Kuva jää toistoltaan hivenen pehmeäksi, ja myös lievää reunavärinää esiintyy hetkittäin, mutta käytännössä jälki on luontevan jäsentynyttä. Ääniraita on teknisesti ongelmaton. Ekstraton. (IJ)
04/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy