Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Superäiti

Smother 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207621EAN: 6420201177945

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kiu­sal­li­suu­den ja ki­vu­liai­suu­den va­raan ra­ken­tu­va ko­me­dia fy­sio­te­ra­peu­tis­ta, jon­ka elämä jou­tuu syök­sy­kier­tee­seen pot­ku­jen, vai­mon bio­lo­gi­sen kel­lon ti­kittä­mi­sen ja en­nen kaik­kea ta­loon muut­ta­van tu­keh­dut­ta­van äi­tinsä vuok­si.

Kiu­sal­li­suu­den ja ki­vu­liai­suu­den va­raan ra­ken­tu­va ko­me­dia fy­sio­te­ra­peu­tis­ta, jon­ka elämä jou­tuu syök­sy­kier­tee­seen pot­ku­jen, vai­mon (Liv Ty­ler) bio­lo­gi­sen kel­lon ti­kittä­mi­sen ja en­nen kaik­kea ta­loon muut­ta­van tu­keh­dut­ta­van äi­tinsä (Dia­ne Kea­ton) vuok­si. On­gel­mat ovat ku­vit­teel­li­sia ja kään­teet kli­sei­siä, mut­ta se ei estä hah­mo­ja vel­lo­mas­ta, meuh­kaa­mas­ta ja tius­ki­mas­ta toi­sil­leen muu­ta­man nau­run ar­voi­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen kuva ja ääni. Kuva jää toistoltaan hivenen pehmeäksi, ja myös lievää reunavärinää esiintyy hetkittäin, mutta käytännössä jälki on luontevan jäsentynyttä. Ääniraita on teknisesti ongelmaton. Ekstraton. (IJ)
04/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy