Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tankki

Tank 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 91919EAN: 64165485553719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rie­mas­tut­ta­va ry­minä­fars­si tar­joaa ai­ka eri­koi­set lähtö­koh­dat.

Rie­mas­tut­ta­va ry­minä­fars­si tar­joaa ai­ka eri­koi­set lähtö­koh­dat. Se on fi­lo­so­fial­taan li­be­raa­li, vaik­ka pääo­sas­sa on van­han Sher­man-tan­kin kun­nos­ta­nut ar­mei­jan ve­te­raa­ni. Hän saa­puu vii­mei­seen ase­ma­paik­kaan­sa en­nen elä­ke­vuo­sia per­heensä kans­sa kun­nos­tet­ta­vas­sa ka­las­tus­ve­neessä. Ikävä kyllä va­rus­kun­ta si­jait­see Geor­gias­sa paik­ka­kun­nal­la, jo­ta she­rif­fi hal­lit­see yk­sin- ja mie­li­val­tai­ses­ti. Kun kah­naus on syn­ty­nyt, vää­pe­li jou­tuu sel­vittämään asian tank­kin­sa avul­la.
On ai­ka ou­toa, että ar­mei­ja näyttää de­mok­raat­tien tyys­si­ja­la. Näkö­kul­maa vaih­ta­mal­la tämä lie­nee mah­dol­lis­ta, vaik­ka Ja­mes Gar­ne­rin an­siok­kaas­ti luo­ma up­see­ri tai­tai­si ol­la poik­keu­syk­silö missä ta­han­sa ar­mei­jas­sa. Kum­mal­lis­ta on myös se, että elo­ku­va on ai­ka va­ka­va sii­hen saak­ka, kun­nes tank­ki aje­taan tal­lis­ta.
Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set aut­ta­vat. Gar­ner saa mai­nion vas­ta­voi­man G.D. Sp­rad­li­nis­ta ja Ja­mes Cro­mwel­lis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää vanhahtavalla resoluutiollaankin ihan katsottavalta. Stereoääniraita soi selkeästi. Ei ekstroja. (PS)
23/01/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy