Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suuri joukkoteurastus

Massacre in Rome 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.67
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83705EAN: 6416548820019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­le­van Ram­bo-oh­jaa­jan li­ki syväl­li­nen tut­kiel­ma so­ta- ja si­vii­li­toi­mien eros­ta.

Tu­le­van Ram­bo-oh­jaa­jan li­ki syväl­li­nen tut­kiel­ma so­ta- ja si­vii­li­toi­mien eros­ta. Vas­ta­rin­ta­lii­ke tu­hoaa Roo­mas­sa yh­den sak­sa­lais­komp­pa­nian, ja nat­sit al­ka­vat koo­ta kym­men­ker­tais­ta kuo­le­man­lis­taa vain muu­ta­maa viik­koa en­nen liit­tou­tu­nei­den lo­pul­lis­ta mai­hin­nou­sua.
Tur­haan itä­rin­ta­mal­le ha­ke­nut SS-e­vers­ti Kopp­ler (Ric­hard Bur­ton) ja pap­pi (Mar­cel­lo Mast­roian­ni) yrittävät luo­via vir­ras­sa. Paa­vi ei juu­ri­kaan vä­litä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen, keskitason kuva. Roskainen vasta lopussa, kun kaikkien kuolleiden nimi, ikä ja ammatti luetellaan. DS-raita toistaa tukevasti muunkin kuin vain Ennio Morriconen musiikin. Takakannen mukaan tämä on vain mono, mikä ei pidä paikkaansa. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy