Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

This Must Be The Place

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548559735

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sean Penn on 1980-­lu­vun mus­ta­huu­li­kan­san en­ti­nen ido­li, jo­ka ei ole kos­ke­nut 20 vuo­teen ki­ta­raan.

Sean Penn on 1980-lu­vun mus­ta­huu­li­kan­san en­ti­nen ido­li, jo­ka ei ole kos­ke­nut 20 vuo­teen ki­ta­raan. Mies pu­huu Oz­zy Os­bour­nen ta­paan kuin lap­si eli vuo­si­kau­sien sti­mu­lant­tien käyttö on vaa­ti­nut ve­ron­sa. Ir­lan­ti­lai­ses­sa lin­nas­saan asu­va kylän hup­su merk­ki­hen­kilö jou­tuu pa­laa­maan maail­mal­le, kun isä on kuol­lut New Yor­kis­sa. Mat­ka vie hä­net ame­ri­ca­nal­le ou­to­jen ih­mis­ten pa­riin. Goot­ti­mas­ki ei juu­ri tun­nu kum­mal­ta or­to­dok­si­juu­ta­lais­ten, ta­tuoi­tu­jen baa­rien­mies­ten, jät­ti­pa­la­pe­liä ko­koa­vien mo­tel­lin­pitä­jien tai en­tis­ten kes­ki­tys­lei­ri­var­ti­joi­den jou­kos­sa.
Fi­lo­so­fiaa ja psy­ko­lo­giaa tih­ku­va elo­ku­va on lo­pul­ta ai­ka vai­keas­ti mää­ri­teltä­vissä, mut­ta sillä ei lo­pul­ta ole juu­ri­kaan mer­ki­tystä. Tämä on haus­ka ja va­ka­va yhtä ai­kaa. Eri­lais­ten yk­si­tyis­koh­tien ana­ly­soin­ti riittää jo kat­se­lu­ko­ke­muk­sek­si, mut­ta myös Pen­nin suo­ri­tus on syy kat­soa tämä elo­ku­va. The Cu­re –yh­tyeen Ro­bert Smith on luul­ta­vas­ti kat­so­nut tämän ja hä­kel­ty­nyt.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva piirtyy hieman turhan tarkasti. Toisaalta DVD tuntuu rinnalla levottomalta. Selkeä ääniraita soi molemmissa. Soundtrackin kohokohtia on Talking Headsin David Byrnen live-esitys. Byrne vastasi osin elokuvan musiikista, eikä tarinakaan ole hänen tuotannolleen mitenkään outo. Ei ekstroja. (PS)
29/05/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy