Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Man on the Moon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­man en­simmäi­sen per­for­man­ce-­tai­tei­li­jan An­dy Kauf­ma­nin vä­rikästä la­va- ja tv-elämää va­lo­te­taan rat­ki­rie­muk­kaas­ti ai­na mus­tan huu­mo­rin täyttämään lop­puun.

Maail­man en­simmäi­sen per­for­man­ce-tai­tei­li­jan An­dy Kauf­ma­nin vä­rikästä la­va- ja tv-elämää va­lo­te­taan rat­ki­rie­muk­kaas­ti ai­na mus­tan huu­mo­rin täyttämään lop­puun. Elämä on pelkkää tees­ken­te­lyä ja hui­jaus­ta alus­ta lop­puun. Jim Car­rey te­kee huip­pu­suo­ri­tuk­sen.

Kuva, ääni & ekstrat

Pätevä kuva ja ääni, vaikka tässä elokuvassa se ei olekaan pääasia. 19 min dokumentti “Behind the Moonlight”, jossa ei edes vilauteta alkuperäistä Kaufmania, luultavasti copyright-syistä. Kaksi REMin musiikkivideota, traileri, musiikkitraileri ja 13 minuuttia poistettuja kohtauksia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Milos Forman
Pääosissa: Jim Carrey
Tarina: Scott Alexander Larry Karaszewski
Kuvaus: Anastas N. Michos
Musiikki: R.E.M.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy