Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A History of Violence

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 200983EAN: 6438044060355

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­hal­li­sen oloi­nen kah­vi­lan­pitäjä pe­las­taa asiak­kai­den­sa hen­gen sar­ja­mur­haa­jien saa­pues­sa kah­vil­le.

Rau­hal­li­sen oloi­nen kah­vi­lan­pitäjä pe­las­taa asiak­kai­den­sa hen­gen sar­ja­mur­haa­jien saa­pues­sa kah­vil­le. Te­le­vi­sion voi­ma on val­ta­va, ja eipä ai­kaa­kaan, kun jo­ka­mies­san­ka­ria tu­lee kat­so­maan yllä­tys­vie­rai­ta. Tur­hia spoi­laa­mat­ta voi vain ker­toa, että kli­seitä kaih­ta­vas­ti kir­joi­tet­tu ta­ri­na yllättää ja jän­nittää kat­so­jan­sa. Sinänsä ta­ri­na on tai­dol­la ku­dot­tu kuin mo­nes­ta läh­teestä. Miel­leyh­ty­miä tu­lee Pec­kin­pa­hin Ol­ki­koi­ris­ta jo­pa Har­li­nin Long Kiss Good­nigh­tiin. Elo­ku­van vä­ki­val­taa siis­tit­tiin jenk­ki­ver­sios­sa, Eu­roop­paan tu­li ai­dom­pua tus­kan jäl­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta ei mitenkään häikäisevä. Teknisen puolen pääpaino on iskevässä ääniraidassa. Ekstroissa kommenttiraita, 3 min. poistettu kohtaus kommentein, 66+7+1+9 min. dokumentit ja traileri.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy