Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A History of Violence

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 200983EAN: 6438044060355

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­hal­li­sen oloi­nen kah­vi­lan­pitäjä pe­las­taa asiak­kai­den­sa hen­gen sar­ja­mur­haa­jien saa­pues­sa kah­vil­le.

Rau­hal­li­sen oloi­nen kah­vi­lan­pitäjä pe­las­taa asiak­kai­den­sa hen­gen sar­ja­mur­haa­jien saa­pues­sa kah­vil­le. Te­le­vi­sion voi­ma on val­ta­va, ja eipä ai­kaa­kaan, kun jo­ka­mies­san­ka­ria tu­lee kat­so­maan yllä­tys­vie­rai­ta. Tur­hia spoi­laa­mat­ta voi vain ker­toa, että kli­seitä kaih­ta­vas­ti kir­joi­tet­tu ta­ri­na yllättää ja jän­nittää kat­so­jan­sa. Sinänsä ta­ri­na on tai­dol­la ku­dot­tu kuin mo­nes­ta läh­teestä. Miel­leyh­ty­miä tu­lee Pec­kin­pa­hin Ol­ki­koi­ris­ta jo­pa Har­li­nin Long Kiss Good­nigh­tiin. Elo­ku­van vä­ki­val­taa siis­tit­tiin jenk­ki­ver­sios­sa, Eu­roop­paan tu­li ai­dom­pua tus­kan jäl­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta ei mitenkään häikäisevä. Teknisen puolen pääpaino on iskevässä ääniraidassa. Ekstroissa kommenttiraita, 3 min. poistettu kohtaus kommentein, 66+7+1+9 min. dokumentit ja traileri.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy