Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mercury Rising

Salasana Mercury 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100689EAN: 5050582789850

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Au­tis­ti­nen pik­ku­poi­ka rat­kai­see leh­teen pii­lo­te­tun val­tion huip­pu­sa­lai­sen koo­din.

Au­tis­ti­nen pik­ku­poi­ka rat­kai­see leh­teen pii­lo­te­tun val­tion huip­pu­sa­lai­sen koo­din. Koo­dijär­jes­telmän ke­hi­tys on mak­sa­nut mil­jar­de­ja, jo­ten muu­ta­ma ih­mis­hen­ki ei pai­na vaa­ka­ku­pis­sa mitään. Bru­ce Wil­lis on alen­net­tu FBI-a­gent­ti, jo­ka pää­tyy po­jan kait­si­jak­si vauh­dik­kaa­seen ku­jan­juok­suun.
A­liar­vos­tet­tu sa­la­liit­tojännä­ri täyttää kaik­ki gen­ren vaa­ti­muk­set va­hin­gos­sa löy­de­tystä sa­lai­suu­des­ta ja hämä­ristä koh­taa­mi­sis­ta suo­je­lua kai­paa­vaan si­vii­liin ja omaa nah­kaan­sa ar­vos­ta­viin pa­hoi­hin poi­kiin. Kai­ken lisäk­si elo­ku­va löytää vieläpä oi­val­li­sen lu­kon ar­voi­tuk­sel­leen au­tis­ti­ses­ta pik­ku­po­jas­ta, jo­ka re­kis­teröi kai­ken mut­tei an­na ulos mitään ko­vin sel­ko­kie­li­ses­ti. Bru­ce Wil­lis on oma it­sensä, Mi­ko Hug­hes va­kuut­ta­va au­tis­ti­se­na lap­se­na ja Alec Bal­dwin so­pi­van li­mai­nen agent­ti­pamp­pu.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva skarppaa selvästi aiemmasta DVD:stä ja tarjoilee nyt paikoin vakuuttavan erottelevaa toistoa - joskaan aivan referenssitasosta ei toki puhuta. Keskimäärinkin jälki on miellyttävän jäsentynyttä ja ajoittaisesta roskasta huolimatta myös levollista. Tehokas ja tunnelmallisen kylmä ääniraita nostattaa hyvin tapahtumien tempoa John Barryn musiikin avulla. Ekstraton. (IJ)
09/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy