Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Iloiset hullut

Cosi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyhjän­toi­mit­ta­ja yrittää or­ga­ni­soi­da va­rie­tee-e­si­tyk­sen hul­lu­jen­huo­neel­la.

Tyhjän­toi­mit­ta­ja yrittää or­ga­ni­soi­da va­rie­tee-e­si­tyk­sen hul­lu­jen­huo­neel­la. Vit­sit ovat pitkäs­tyttävän ku­lu­nei­ta, jos­kin pää­hah­mon tyttö­ka­ve­ril­la on pa­ri haus­kaa heit­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Törkeän pehmeä kuva, jossa edes ihmisten kasvoista ei tahdo saada selvää kuin lähikuvissa. Reunavärinää ei näin pehmeässä kuvassa useinkaan näe, mutta tässä sitä silti esiintyy, monenlaisen muun ylimääräisen kohinan ja värinän säestämänä. Ääniraita on yhtälailla vaatimaton, mutta dialogista saa sentään selvää. Ekstroissa filmografiat ja traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy