Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Hypnotisoija

Hypnotisören 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044354867

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En tiedä, mil­lai­nen pseu­do­ny­mi Lars Kep­le­rin me­nes­tys­dek­ka­ri on, mut­ta ai­na­kin Las­se Halmström on teh­nyt huo­noim­man elo­ku­van­sa.

En tiedä, mil­lai­nen pseu­do­ny­mi Lars Kep­le­rin (A­le­xan­der ja Ale­xand­ra Ahnd­ro­til) me­nes­tys­dek­ka­ri on, mut­ta ai­na­kin Las­se Halmström on teh­nyt huo­noim­man elo­ku­van­sa.
Per­he­sur­maa­jan et­sintä kuu­lun hyp­no­ti­soi­jan (Mi­kael Persb­randt) avul­la joh­taa täy­sin epäus­kot­ta­viin kään­tei­siin ja jär­kyttävän pitkään tyl­syy­teen. Ai­noa myön­tei­nen seik­ka on se, kuin­ka mur­haa­ja saa­daan sel­vil­le, ja se­kin on muun­nel­ma Da­rio Ar­gen­ton Ve­ren­pu­nai­ses­ta kau­hus­ta (P­ro­fon­do Ros­so, 1975).
Halmström on selväs­ti ol­lut Pla­to­nin luo­las­sa, kat­sel­lut vuo­si­kym­me­niä Hol­lywoo­din var­jo­ja ja pa­lan­nut va­loon eli Ruot­siin. Se pa­nee ih­mi­sen hie­man se­kai­sin.
Myön­teistä on se, että suo­ma­lais­ta näyt­te­lijä­ver­ta kai­va­taan Ruot­sis­sa ja näyt­te­lijä­luet­te­lon en­simmäi­senä ko­mei­lee To­bias Zil­lia­cus, jo­ka on pää­hen­kilö, ri­kos­ta tut­ki­ja po­lii­si. Ikävä kyllä suo­ri­tus on tah­to­mat­taan tai tar­koi­tuk­sel­la hy­vin elo­ton ja jäykkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 22 min. dokumentit, 5 min. haastattelut ja 9 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
09/02/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy