Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Henkien kätkemä

Sen to Chihiro no kamikakuchi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 105078EAN: 64116335176893

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

On­ko elo­ku­van alus­sa ta­ha­ton­ta sym­bo­liik­kaa: tyttö is­tuu ta­ka­pen­killä il­man tur­vavöitä, kun van­hem­mat ovat vöissä edessä.

On­ko elo­ku­van alus­sa ta­ha­ton­ta sym­bo­liik­kaa:
tyttö is­tuu ta­ka­pen­killä il­man tur­vavöitä, kun van­hem­mat ovat vöissä edessä. Uu­del­le paik­ka­kun­nal­le vas­ta­ha­koi­ses­ti muut­ta­va Chi­hi­ro-tyttö jou­tuu ih­meel­li­sen kään­teis­maail­maan, jo­ka on tul­vil­laan hä­kel­lyttävän oma­peräi­siä olen­to­ja ja ou­to­ja ta­pah­tu­mia. Ani­me­mes­ta­rin Os­car-voit­ta­ja ker­toi vii­meistään Um­ber­to Ecol­le­kin, et­tei ja­pa­ni­lai­sen ani­maa­tion ri­kas­ta pe­rintöä so­vi lei­ma­ta lauan­taiaa­mu­jen tu­si­natöi­den pe­rus­teel­la. Län­si­mai­nen dis­neymäi­syys tun­tuu pe­rin juu­rin kah­leh­di­tul­ta il­mai­sul­ta täl­lai­sen ali­ta­jun­taan poh­jau­tu­van tai­teen rin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuvanlaatu. Syvät värit toistuvat kauniisti. Aliasing-värinä on aivan minimissä. Kaksi elävää ääniraitaa. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu 47 min. dokumentti, kuvakäsikirjoitus (133 min.) ja traileri. Elokuvaan tai kuvakäsikirjoitukseen voi valita Pekka Lehtosaaren ja Yoshiaki Takayaman kommenttiraidan. Takakanteen merkittyä kahdeksaa traileria en ainakaan minä löytänyt.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy