Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Night at the Museum 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 210640EAN: 6438044129755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

On elo­ku­via, jois­ta huo­maa, että ra­hoi­tuspäätök­set on teh­ty en­nen kan­sainvä­listä, ame­rik­ka­lais­ve­tois­ta ra­hoi­tusk­rii­siä, jo­ka muut­ti kai­ken syk­syllä 2008.

On elo­ku­via, jois­ta huo­maa, että ra­hoi­tuspäätök­set on teh­ty en­nen kan­sainvä­listä, ame­rik­ka­lais­ve­tois­ta ra­hoi­tusk­rii­siä, jo­ka muut­ti kai­ken syk­syllä 2008. Night at the Mu­seum on yk­si niistä.
Mitkä voi­vat ol­la odo­tuk­set, kun en­simmäi­nen yö mu­seos­sa -e­lo­ku­va sai kak­si täh­teä. Eivät ko­vin­kaan kor­keal­la. Nyt jää­tiin sit­ten yh­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 12 min. dokumentit. (PS)
25/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy