Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Rewrite

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5706140573651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sees­tei­ses­ti avau­tu­va, mut­ta pohjm­mil­taan na­pa­kas­ti kynäil­ty ta­ri­na yh­den hi­tin kä­si­kir­joit­ta­jas­ta, jo­ka sähkö­jen kat­ket­tua tur­vau­tuu vii­mei­senä ol­jen­kor­te­naan ope­tus­keik­kaan syrjä­seu­dun ylio­pis­tos­sa.

Sees­tei­ses­ti avau­tu­va, mut­ta pohjm­mil­taan na­pa­kas­ti kynäil­ty ta­ri­na yh­den hi­tin kä­si­kir­joit­ta­jas­ta (Hugh Grant), jo­ka sähkö­jen kat­ket­tua tur­vau­tuu vii­mei­senä ol­jen­kor­te­naan ope­tus­keik­kaan syrjä­seu­dun ylio­pis­tos­sa. Hii­pu­vas­ta ren­tus­ta keh­key­tyy pik­ku­kau­pun­gin heh­kus­sa tun­nol­li­nen opet­ta­ja ja men­to­ri nuo­ril­leen — ja to­dis­te siitä, että opet­ta­jat­kin voi­vat saa­da it­se asioi­ta ai­kai­sek­si.
Lup­sak­ka draa­ma­ko­me­dia sou­taa ki­vas­ti vi­not­tain val­ta­vir­ras­sa. Ta­ri­na on pas­se­lin kir­peä ja hah­mot poh­jim­mil­taan sen ver­ran symp­pik­siä, että tätä voi­si kat­soa mi­ni­sar­ja­na­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen terävä ja luonteva kuva. Lupsakka ääniraita luo hitusen ambienssia ja toistaa dialogin veitsenterävästi. Ekstraton. (IJ)
20/01/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy