Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Huhu

The Children’s Hour 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.68
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 63155EAN: 6438044033151

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyttö­kou­lua pyö­rittävä nais­kak­sik­ko jou­tuu poh­ti­maan toi­min­nan pe­rus­tei­ta, kun toi­sen hen­kilö­koh­tais­ta ti­lan­net­ta muut­taa sul­ha­nen ja tois­ta taas as­kar­rut­taa han­ka­la tä­ti.

Tyttö­kou­lua pyö­rittävä nais­kak­sik­ko (Aud­rey Hep­burn, Shir­ley Mc­Lai­ne) jou­tuu poh­ti­maan toi­min­nan pe­rus­tei­ta, kun toi­sen hen­kilö­koh­tais­ta ti­lan­net­ta muut­taa sul­ha­nen (Ja­mes Gar­ner) ja tois­ta taas as­kar­rut­taa han­ka­la tä­ti.
Yk­si tytöistä al­kaa le­vittää hu­hua, että nais­ten vä­li­nen ystä­vyys on luon­no­ton. Pe­laa hy­vin ame­rik­ka­lai­sen kak­si­nais­mo­ra­lis­min kus­tan­nuk­sel­la, mut­ta Wil­liam Wy­le­rin en­sioh­jaus­ta sa­mas­ta ai­hees­ta pi­detään pa­rem­pa­na (1936). Sitä en ole ikävä kyllä näh­nyt, jo­ten en voi ver­ra­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen mustavalkokuva kärsii jonkin verran printtivioista. Selkeä monoraita. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy