Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Morgan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112734077

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Gee­ni­muun­nel­tu tyttö et­sii ra­jo­jaan kor­ven kes­kel­le ra­ken­ne­tus­sa la­bo­ra­to­rios­sa, mut­ta kun löytö­ret­ki uh­kaa muut­tua vä­ki­val­tai­sek­si lä­he­tetään pai­kal­le yri­tyk­sen kylmä­kis­koi­nen on­gel­man­rat­ko­ja.

Gee­ni­muun­nel­tu tyttö et­sii ra­jo­jaan kor­ven kes­kel­le ra­ken­ne­tus­sa la­bo­ra­to­rios­sa, mut­ta kun löytö­ret­ki uh­kaa muut­tua vä­ki­val­tai­sek­si lä­he­tetään pai­kal­le yri­tyk­sen kylmä­kis­koi­nen on­gel­man­rat­ko­ja (Ka­te Ma­ra).
Au­dio­vi­suaa­li­sel­ta to­teu­tuk­sel­taan hiot­tu jännä­ri tyy­tyy tois­ta­maan iä­ni­kui­sia tee­mo­ja ih­mi­syy­den ra­jo­jen kol­kut­te­lus­ta ja vä­ki­val­lan DNA:n pai­kas­ta ko­ko tie­teis-na­tu­ra­lis­ti­sen kier­to­ku­lun kes­kellä. Elo­ku­va rul­laa lop­puun­sa kuin tiu­kal­le ve­det­ty vie­te­ri, mut­ta en­simmäistäkään omaa aja­tus­ta tässä ei ole — el­lei elo­ku­van vii­meistä 30 se­kun­tia sel­lai­se­na ha­lua hyvällä tah­dol­la pitää.

Kuva & ääni

Näyttävä, mutta tyhjänpäiväinen audiovisuaalinen toteutus. Kuva on tummasävyinen ja terävä niin bunkkerissa kuin sitä ympäröivissä sammaleiden verhoamissa metsissä. Ääniraita löytää askelmerkkinsä toimintajaksoissa ja täyttää musiikin paikat geneerisen sähköisin elkein.

Ekstrat

Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, kuvagalleria, trailereita, mielenkiintoinen kooste geenitutkimuksesta (20 min.) ja Giovanni Ribisin tähdittämä lyhytelokuva "Loom" ohjaajan kommentein (20 min.). (IJ)
28/01/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy