Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cop Land

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5708758694674

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Cop Land on to­del­li­nen slee­per, yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta kor­rup­toi­tu­neis­ta po­lii­seis­ta ker­to­vis­ta elo­ku­vis­ta.

Cop Land on to­del­li­nen slee­per, yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta kor­rup­toi­tu­neis­ta po­lii­seis­ta ker­to­vis­ta elo­ku­vis­ta. Se an­toi Syl­ves­ter Stal­lo­nel­le par­haan osan sit­ten Roc­kyn ja Tais­te­li­jan.
Hän esittää jo­pa hie­no­va­rai­sel­la pie­tee­tillä New Yor­kin po­lii­sien asut­ta­man nuk­ku­malä­hiön she­rif­fiä, jo­ka puut­tuu kyt­tien luo­maan jär­jestäy­ty­nee­seen ri­kol­li­suu­teen.
Ko­va on muu­kin kas­ti: Ro­bert de Ni­ro on po­lii­sin sisäi­nen tut­ki­ja, myö­hem­min ural­laan ikäväs­ti pait­sioon jou­tu­nut Ray Liot­ta ot­taa ystävän roo­lin ja Har­vey Kei­tel pää­see jäl­leen pa­hak­si po­lii­sik­si.
E­lo­ku­va on kestä­nyt ai­kaa eri­no­mai­ses­ti. Te­kijät osoit­ti­vat ne­rok­kuu­ten­sa siirtämällä mo­nis­ta län­ne­ne­lo­ku­vis­ta yk­si vas­taan kaik­ki muut -a­se­tel­man po­lii­siai­hee­seen. Myös lo­pun vä­lien­sel­vit­te­lyn au­dio­rat­kai­su on­nis­tui eri­no­mai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

BD oli tervetullut laitos, sillä vanha Jupiter/Scanboxin levy oli ei-anamorfinen. Kuva ja ääni toistuvat nyt kuten pitääkin. Tällekään levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)
15/04/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy