Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Interpreter

Tulkki 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200310EAN: 5050582789263

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Tulkki (Nicole Kidman) on väärässä paikassa väärään aikaan - ja pahaksi onnekseen puhuu vielä väärää kieltäkin
Tulkki (Nicole Kidman) on väärässä paikassa väärään aikaan - ja pahaksi onnekseen puhuu vielä väärää kieltäkin

Elokuva

Hyvä, vir­keä tril­le­ri YK:n pää­ma­jas­sa työs­ken­te­levästä tul­kis­ta, jo­ka va­hin­gos­sa kuu­lee hämärä­mies­ten kes­kus­te­le­van suun­ni­tel­mis­taan sa­la­mur­ha­ta af­rik­ka­lai­nen val­tionpää­mies.

Hyvä, vir­keä tril­le­ri YK:n pää­ma­jas­sa työs­ken­te­levästä tul­kis­ta (Ni­co­le Kid­man), jo­ka va­hin­gos­sa kuu­lee hämärä­mies­ten kes­kus­te­le­van suun­ni­tel­mis­taan sa­la­mur­ha­ta af­rik­ka­lai­nen val­tionpää­mies. Ta­ri­na ei ehkä ole täy­sin tuo­re hyvästä al­kua­se­tel­mas­taan huo­li­mat­ta, eivätkä hah­mot vail­la kli­seitä, mut­ta te­ho­kas ker­ron­ta pitää hy­vin ot­tees­saan ja kas­vat­taa in­ten­si­teet­tiä lop­pu­rat­kai­sua koh­den.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokkaan jäsentynyt ja hallittu kuva tarjoilee miellyttävän filmimäistä jälkeä. Tehokas ja tunnelmallinen ääniraita hyötyy James Newton Howardin elegantista musiikkiraidasta, mutta levittäytyy myös virkeästi tilaan suunnattujen tehosteiden välityksellä. Toisin kuin aiempi DVD tämä julkaisu on ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy