Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Äidin poikaystävä

I Could Be your Woman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 206786EAN: 6420201171752

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei-enää-­kol­mi­kymp­pi­nen tv-kä­si­kir­joit­ta­ja ja ei-­vielä-­kol­mi­kymp­pi­nen sup­liik­ki saip­puanäyt­te­lijä deit­tai­le­vat Hol­lywoo­dis­sa.

Ei-enää-kol­mi­kymp­pi­nen tv-kä­si­kir­joit­ta­ja (Mic­hel­le Pfeif­fer) ja ei-vielä-kol­mi­kymp­pi­nen sup­liik­ki saip­puanäyt­te­lijä (Paul Rudd) deit­tai­le­vat Hol­lywoo­dis­sa. Hä­kel­lyttävän haus­ka kä­si­kir­joi­tus kuor­rut­taa ro­mans­sin täy­teen ti­lan­ne­ko­miik­kaa ja suk­ke­lia let­kau­tuk­sia, joil­le ei voi ol­la he­kot­te­le­mat­ta. Hel­menä erot­tuu myös tei­ni­tyttä­ren Brit­ney Spears -pa­ro­dia. Ko­me­dia toi­mii her­kul­li­ses­ti, mut­ta vuo­si­kym­me­nen rak­kaus­ta­ri­na tämä ei suo­ra­nai­ses­ti ole — ja hyvä niin, sillä kli­sei­den ja kaa­vo­jen or­jal­li­sen kierrä­tyk­sen voi jättää tyl­sem­mil­le elo­ku­vil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Levollinen ja miellyttävän terävä kuva, joka näyttää myös väritoistoltaan tyylikkäältä jos ei aivan luonnolliselta. Rauhallisen ongelmaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)
14/03/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy