Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Koston liekki

Man On Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 146 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109808EAN: 6438044038460

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rid­ley ja To­ny Scott ovat elo­ku­va­maail­man kuu­lui­sin epä­suh­tai­nen vel­jes­pa­ri.

Rid­ley ja To­ny Scott ovat elo­ku­va­maail­man kuu­lui­sin epä­suh­tai­nen vel­jes­pa­ri. Kos­ton liek­ki on yleensä al­ta­vas­taa­jak­si jää­neen To­ny Scot­tin pa­ras elo­ku­va sit­ten True Ro­man­cen. Se ker­too al­ko­ho­li­soi­tu­nees­ta hal­li­tuk­sen palk­ka­mur­haa­jas­ta (Den­zel Was­hing­ton), jo­ka saa tur­va­mie­hen pes­tin Mek­si­kos­sa. Elo­ku­van al­ku­puo­lel­la ku­va­taan pik­ku­tytön (mai­nio Da­ko­ta Fan­ning) ja elämän­ha­lun­sa me­nettä­neen mie­hen suh­det­ta tark­kaa­vai­ses­ti.
Ch­ris­top­her Wal­ke­nin ja Mic­key Rour­ken roo­lit ovat lä­hinnä silmän­lu­met­ta. Elo­ku­van vah­vuuk­sik­si jäävät us­kot­ta­vuus ja rea­lis­mi. Scott us­kal­si lei­ka­ta lop­puun ei-hol­lywood­mai­sen lo­pun. Toi­sel­la kat­se­lu­ker­ral­la hie­man häi­rit­see ylen­palt­ti­nen jee­sus-al­le­go­ria, mut­ta se ei las­ke täh­tiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tyylikäs ääniraita. Musiikkivideomaista nopeaa leikkausta käytetään onneksi vain parissa erikoiskohtauksessa, esimerkiksi takaumissa, mutta niihin se sopii hyvin. Ridley-veljen elokuvasta Gladiator tuttu gregoriaaninen musiikki häiritsee hieman. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 13 min. dokumentti, poistettuja kohtauksia kommentein (6 min.), kohtaus eri kuvakulmista, kuvakäsikirjoituksena ja käsikirjoitusotteena, kuvagalleria, musiikkivideo ja kolme traileria ja neljä tv-mainosta, musiikkivideo ja kuvagalleria. (PS)
25/02/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy