Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaupunkicowboyt

City Slickers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FSFilm Kuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio elo­ku­va kai­kil­le al­le ne­li­kymp­pi­sil­le mie­hil­le, jot­ka miet­tivät, me­nikö jo­kin pie­leen.

Mai­nio elo­ku­va kai­kil­le al­le ne­li­kymp­pi­sil­le mie­hil­le, jot­ka miet­tivät, me­nikö jo­kin pie­leen. Nyn­nyt­rio läh­tee Bil­ly Crys­ta­lin joh­dol­la län­teen ajaak­seen kar­jaa pa­ri viik­koa. Mie­het yrittävät epä­toi­voi­ses­ti ot­taa kiin­ni to­del­li­ses­ta elämästä. Haus­kaa ja osu­vaa dia­lo­gia. Aiem­min yh­den il­meen kon­na­na tu­tuk­si tul­lut Jack Pa­lan­ce te­kee hie­non roo­lin ko­va­pin­tai­se­na kon­ka­ri­cow­boy­na.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy