Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Myrskyn todistajat

White Squall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 3087EAN: 6415018617340

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kou­lu­lai­va Al­bat­ros on elämän op­pi­kou­lu on­gel­mal­li­sia vai­hei­ta eri yh­teis­kun­ta­luo­kis­sa lä­pikäy­neil­le nuo­ril­le.

Kou­lu­lai­va Al­bat­ros on elämän op­pi­kou­lu on­gel­mal­li­sia vai­hei­ta eri yh­teis­kun­ta­luo­kis­sa lä­pikäy­neil­le nuo­ril­le. Myrs­kyn jäl­ki­sel­vit­te­lyssä jo­kai­nen jou­tuu ot­ta­maan vas­tuun­sa ja poh­ti­maan ta­pah­tu­mien mo­raa­li­sia ky­sy­myk­siä. Isä tun­tuu ole­van mo­nel­le pää­semätön on­gel­ma. Muis­tut­taa vas­taa­via kou­lu­ta­ri­noi­ta, mut­ta on am­mat­ti­lais­tuo­tan­toa, vaik­ka­kin oh­jaa­jan­sa vä­litöitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva toistuu kuin rakeisen kalvon takaa. Panavision-kuva on pilattu rajoittamalla se 1.33:ksi. Muhkea ääniraita stereoksi. Muutama hyvin valittu biisi, mm. Eddie Cochranin ”Somethin’ Else”. Sting sävelsi tunnusävelmän ”Valparaiso”. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy