Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Lego DC Batman - perhe ensin

Lego DC Batman - Family Matters 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112749200

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ru­ce Way­ne ul­kois­taa yri­ty­sim­pe­riu­min­sa te­koä­lyl­le, jo­ka löytää uu­den her­ran­sa Got­ha­min pa­hik­sis­ta.

B­ru­ce Way­ne ul­kois­taa yri­ty­sim­pe­riu­min­sa te­koä­lyl­le, jo­ka löytää uu­den her­ran­sa Got­ha­min pa­hik­sis­ta. Ka­ta­lien suun­ni­tel­mien tyhjäk­si te­ke­mi­nen jää luon­nol­li­ses­ti Le­pak­ko­per­heen har­teil­le.
Su­la­va seik­kai­lu up­poaa koh­tuu­del­la koh­dey­leisöönsä. Tämän jak­saa il­mi­selväs­ti ta­pit­taa alus­ta lop­puun.

Kuva, ääni & ekstrat

Muovimaisen skarppi ja ilmeikkään värikäs kuva toistaa animaation hyvin. Jälki ei pyri Lego-elokuvien otteeseen, mutta on puoli pykälää yli tavanomaisen videoviihdykkeen. Suomenkielinen dubbi (Dolby Digital 5.1) on hyvä, lelumaisen luonteva ja virkeä. Tarjolla on myös alkuperäinen englanti DTS-HD Master Audio -muodossa. Ekstraton. (IJ)
29/11/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy