Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Weight of Water

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Cinema MondoKuva:
1.84
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Fe­mi­nis­ti­sen toi­min­ta-ac­tio­nin te­kijänä tun­net­tu oh­jaa­ja tai­taa myös psy­ko­lo­gi­sen tril­le­rin.

Fe­mi­nis­ti­sen toi­min­ta-ac­tio­nin te­kijänä tun­net­tu oh­jaa­ja tai­taa myös psy­ko­lo­gi­sen tril­le­rin. Kä­si­kir­joi­tuk­ses­sa kul­je­te­taan tai­dol­la ny­kypäivän ja 1800-lu­vun lo­pun mus­ta­suk­kai­suusd­raa­maa.
E­li­sa­beth Hur­leyn ja Cat­he­ri­ne Mc­Cor­mac­kin vä­lillä sä­kenöi har­vi­nai­sen rea­lis­ti­ses­ti. Ikävä kyllä kaik­ki on en­nal­ta-ar­vat­ta­vaa, eikä ve­ne ole ko­vin tuo­re vah­vo­jen tun­tei­den miljöök­si. Po­lans­ki te­ki tämän pal­jon va­kuut­ta­vam­min jo 40 vuot­ta sit­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Harmillisesti ei-anamorfinen kuva, jota on hieman vaikea asettaa ruudulle tekstitysten kanssa. Kuva näyttää kuitenkin hyvältä. Ääniraita ei ole kannen ilmoittama DD5.1, mutta toimii kuitenkin mainiosti. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy