Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Europa Report

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548583730

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ju­pi­te­rin kuu, Eu­ro­pa, on koh­tee­na aust­ro­naut­ti­ryhmän et­siessä vettä ja sen mah­dol­lis­ta­maa elämää.

Ju­pi­te­rin kuu, Eu­ro­pa, on koh­tee­na aust­ro­naut­ti­ryhmän et­siessä vettä ja sen mah­dol­lis­ta­maa elämää. Alus jou­tuu vies­tintäum­pioon, ja pla­neet­ta al­kaa osoit­taa ar­vaa­mat­to­mia piir­teitä. Kuu­los­taa kli­sei­seltä, mut­ta hie­no­va­rai­sin elein elo­ku­va viehättää ja pitää kat­so­jan koh­tuul­li­sen kiin­nos­tu­nee­na. Sa­mal­la tämä on ai­noa found-foo­ta­ge –­la­ji­tyy­pin edus­ta­ja, jo­ka ei ole mi­nua är­syttä­nyt.

Kuva, ääni & ekstrat

Toimiva, keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
16/07/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy