Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Slipstream

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 239930EAN: 6416548535111

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ant­ho­ny Hop­kins lu­pa­si '­jo­tain täy­sin eri­lais­ta'.

Ant­ho­ny Hop­kins lu­pa­si '­jo­tain täy­sin eri­lais­ta'. Slipst­ream to­del­la on sitä. Alun to­taa­li­nen tek­ni­nen se­koi­lu muun­tuu jon­kin­lai­sek­si juon­ta muis­tut­ta­vak­si. Pääl­lekkäi­syys to­del­li­suu­den, une­no­mai­sen ker­rok­sen ja elo­ku­van­te­ke­mi­sen vä­lillä on lo­pul­ta toi­mi­va rat­kai­su. Am­pu­ma­ta­paus­ten ja ku­vauspäi­vien set­vi­mi­nen ku­tou­tuu yh­teen mys­ti­ses­ti. Miel­leyh­ty­miä la­ji­tyy­pin suu­rim­paan te­kijään ei voi välttää.
Vah­vo­jen per­soo­nien pääl­le koot­tu rön­syi­levä ku­va- ja aja­tus­kol­laa­si vaa­tii pik­ki­riik­ki­sen enemmän kuin kes­ki­ver­to DVD-vuok­raa­ja on val­mis vas­taa­not­ta­maan. Sik­si Ant­ho­ny Hop­kin­sin teos an­sait­see­kin paik­kan­sa täh­del­lis­ten, jos­kin ky­see­na­lais­ten elo­ku­va­ko­ke­mus­ten jat­ku­mos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Leikkauksen kikkailut ärsyttävät alkuun. Taiteilijalle suodaan oikeus, mutta raivostuttavaa ja tekotaiteellista se on. Erämaan hehkua, osittaisella arjen harmaudella sinetöitynä. Lämpö ei välity määrittelyssä. Suppea äänitoisto. (VA)
10/01/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy